Házirend

A Sportház dolgozói mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni illetve betartani.

Dohányzás:

A dohányzás a szálloda épületének területén tilos.

Érkzés:

A szobák érkezési napon 14 órától biztosítjuk vendégeinkenk. A foglalt szobaár kifizetése minden esetben érkezéskor a helyszínen kötelező!

Parkolás:

Szállóvendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk a létesítményünk területén. A parkoló őrizetlen, minden vendégünk saját felelősségére vegye igénybe. Járművekért és a benne elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Kisállat:

Állatbarát szálláshely vagyunk, viszont kutyusból egyet tudunk csak fogadni a többi vendég nyugalma érdekében! Megértésüket köszönjük!

Fizetés:

Készpénzes, bankkártyás és szépkártyás fizetési módokat biztosítunk látogatóink számára.

Távozás:

A szobákat az elutazás napján 10 óráig tudjuk biztosítani a vendégek részére. Térités ellenében késői elutazás is kérhető (szoba igénybe vétele 17 óráig) a foglaltság függvényében, előzetes egyeztetés alapján. A hosszabbítás mindenkori érvénzes áráról érdeklődjön a recepción! Amennziben a vendégek a távozás napján 17 óráig a szobát nem hagyják el, úgy egy teljes nap szállásdíja kerül kiszámlázásra!

Kérjük vendégeinket, a szobából való távozásuk előtt, győződjenek meg arról, hogy értékeik, személyes tárgyaik nem maradtak-e a szobában!

Arra is kérjük vendégeinket, távozás előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok elzárt, a lámpák és a klímaberendezés kikapcsolt állapotban legyenek!

A vendégek bejelentkezéskor kulcsot kapnak, melyet távozáskor a recepción minden esetben vissza kell adni. A kulcs elvesztéséből adódó pótlási költséget a vendégekre hárítjuk!

Értéktárgyak:

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért szállodánk nem vállal felelősséget. Javasoljuk, hogy a szobát illetve az ablakokat a helységből való távozáskor zárják. Kisebb értéktárgzaik megóvására biytonságos megoldást kínál a szobában található szobaszéf. Nagyobb értékeiket elhelyezhetik a szállodánk recepcióján található központi széfben.

Reggeli:

A szobaár a reggelit nem tartalmazza. A reggeli külön igényelhető előző nap 19 óráig. A reggeli aktuális kínálatáról és áráról érdeklődjön a recepción. A reggeli minden nap 8.30-10-ig vehető igénybe